Kiemelt cikkeinkMobilház hírek

Mobilház gyártás

Cégünk a Kp Sales House Kft mobilházak gyártását és könnyűszerkezetes acél és favázas családi házak építését végzi.
Vállalkozásunk „AA” kategóriás BISNODE pénzügyi minősítéssel és MSZ EN ISO 9001:2009 vállalatirányítási rendszerrel rendelkezik.

A mobilházaink legfőbb pozitív tulajdonsága, hogy szállíthatóak, daruzhatóak és bármikor áttelepíthetőek, tehát nincsenek helyhez kötve.

A mobilházak másik nagy pozitívuma, hogy a legerősebb földrengésnek is ellenállnak. Szerkezetük a tengeri hajózási konténerek vázszerkezetéhez hasonlatosak, melyek életük során több millió kilométert utaznak tengeren, közúton és vasúton, sokszor 40 tonna raksúllyal rakodják meg, mégis több évtizeden keresztül tökéletesen helytállnak.

A mi általunk gyártott mobilházak vázszerkezete Magyarországon gyártott erős tűzihorganyzott acélszerkezet és hegesztett acélszerkezet. A felhasznált alapanyagok mind minősített, igényes prémium termékek.

Egy új mobilház statikai vázszerkezete 100 évnél hosszabb élettartammal rendelkezik, a beépített anyagok is több évtizedre lettek tervezve.

Rengeteg saját tervünk van, de természetesen egyedi igényeket is megvalósítunk.

Fontos kiemelni, hogy cégünk mobilházakat, moduláris házakat, könnyűszerkezetes acél- és favázas készházakat is gyárt.
Minden termékünk minősített alapanyagokból készül, de a műszaki tartalom tekintetében az egyes technológiák között jelentős különbségek mutatkoznak.

A mobil és modulházakból akár több száz négyzetméteres családi házak, nyaralók, irodák, üzletek, ipari és kereskedelmi létesítmények is megvalósíthatóak.

A gyártott mobilházaink akár 3500 mm-es belmagassággal is rendelhetők és földszint+2 emelet magasságba építhetőek.

Mobilházaink legegyszerűbb verziója a tűzihorganyzott és hegesztett, majd festett alvázkeretre szerelt szendvicspanel szerkezetű épületek, melyek minimum 150 mm-es hőszigeteléssel rendelkeznek a padló, tető és a falak tekintetében.

A csúcskategóriás PuzzleHome moduláris házaink hőszigetelése a legextrémebb elvárásokat is teljesíti, hiszen 40 cm födém és 30 cm falszigeteléssel vannak ellátva. Ezek a házak hővisszanyerős szellőztetéssel, hűtés- és fűtésrendszerrel, okoshoz vezérléssel és napelemes áramtermeléssel is el vannak látva, így nulla energiával üzemelnek.

Cégünk nem egy építőipari webshop, aki már látott valahol valamit, majd ha Ön előre kifizeti, akkor azt a webről megrendeli és leszállítja Önnek a terméket!!!

Jöjjön el hozzánk és nézze meg, hogy miből és, hogyan építjük a házakat. Akár épülőfélben lévő épületeinket, vagy kész házainkat is megnézheti.
Cégünk valóban családi házakat és mobilházakat gyárt és nem csak egy forgalmazó.

A statikai acél vázszerkezet, kitöltő falazat, födém és tető profiljait, valamint a hőszigetelő rendszert is saját üzemünkben állítjuk elő.

Mobilház gyártás és eladás a tököli üzemünkben található Budapest belvárosától 25 km-re. Kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken egyeztethet:

Kp Sales House Kft Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
– 06-1/5-06-06-06
– 06-20/444-44-24
– 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
– Zsebő Zsanett: 103-as mellék (zszs@kp.hu)
– Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Mobilház akciónkat ide kattintva érheti el.

Ajánljuk figyelmébe az alábbi weboldalainkat, ahol könnyűszerkezetes családi házak, PuzzleHome moduláris házak terveit tekintheti meg.

https://puzzlehome.eu
https://otthontervek.hu
https://ujhazak.com

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to top button
Close
Close