Karácsonyi mobilház akció 2011

2007karacsony03Az idei évben újra csökkentjük az árainkat a Karácsony előtt egy egész hónapig!

Az akciós árat az első 5 mobilház megrendelőnk részére biztosítjuk!

Ügyfeleink kérésére “SZERELD MAGAD” lehetőséget biztosítunk, a mobilházakat szerkezetkész állapotban is megvásárolhatják, melyet saját kezűleg fejezhetnek be.

A “SZERELD MAGAD” mobilházak esetében Önnek kell a belső szigetelést, belső ajtókat, gipszkartont, festést, burkolást, és a gépészetet elkészítenie, mellyel további jelentős összegeket takaríthat meg.

A szerkezetkész állapot kívülről egy teljesen befejezett épületet jelent, melyen a vakolat, a nyílászárók és a tetőfedés is 100%-ban elkészült, melyet az Ön igényeinek figyelembevételével valósítunk meg.

Amennyiben bővebben érdekli, hogy készülnek kiemelten energiatakarékos mobilházaink, akkor látogassa meg az   Így-keszul-a-mobilhaz rovatunkat, ahol részletesen bemutatjuk az építés fázisait.

Kollégáink készséggel segítenek a felmerült kérdések megválaszolásában, valamint ingyenes építési tanácsokkal látják el Önt, sőt ha megrendeli mobilházát, annak egyedi terveit is ingyenesen megrajzoljuk!

A kedvezményes árakat az árlistában tekintheti meg!

Figyelem!!! Az akció kizárólag a 2010. november 17- től 2010. december 31-ig történő megrendelésekre vonatkozik.

KP.hu mobilház-kiállítás a 2010-es Construmán

Kp.hu mobilház kiállítás a Construmán!

A Construma kiállításon bemutatjuk a technológiánkat, házainkat, mobilházainkat.

Helyszín: Hungexpo “A” pavilon előtti szabad tér
13 éves a cégünk, így minden Kedves Megrendelőnknek 13%-OS KEDVEZMÉNYT biztosítunk, ha a vásár ideje alatt rendeli meg a tervezést, és azt 90 napon belül aláírt építési vállalkozó szerződést követ.

A Cégünk és a technológia idén 13 éves lett, ezért a “külső” kulcsrakész ház megrendelése esetén, a Construma ideje alatt 13%-os kedvezményt adunk az érdeklődőknek. Az egyik hűséges vásárlónk a Cherry Energy Solutions tulajdonosa. Köszönjük neki a bizalmat ebben az alkalomban.

AZ AJÁNLAT CSAK KÜLSŐ KULCSRAKÉSZ MŰSZAKI KÉSZÜLTSÉGI ÁLLAPOT ESETÉN ÉRVÉNYES!

Mi a következőket végezzük el:
Összes külső-belső falakat felépítjük, a födémszerkezettel és a tetőszerkezettel együtt. A tetőfedést, ereszrendszert, ragalja lambériázást, külső OSB burkolást, annak hőszigetelését, vakolását, és a külső nyílászárók szerelését is elvégezzük.

Screen-shot-2010-04-17-at-23.17.26-e1271539090946

Így készül egy mobilház

Suite Home

A következő oldalakon keresztül betekintést adunk a Kedves látogatóinknak, hogy megismerhessék, hogy hogyan készülnek az Energy Friend Home Thermo mobilházaink.
A megrendeléstől számítottan akár 10 napon belül a Megrendelő alaprajzi és felszereltségi igényeinek megfelelően legyártjuk, majd a használat helyére szállítva beüzemelve átvehető a mobilház.

Kattintson ide, hogy megmutathassuk, hogy hogyan készül el a mobilház az alváztól a villanykörtéig.

Mobilház a készház vásáron

A készház vásáron cégünk egy nagyméretű utánfutóra épített mobil épületet állított ki. A technológia lehetővé teszi, hogy hőszigetelt vakolatrendszerrel lássuk el mobil-házainkat, úgy, hogy az ne repedjen el szállítás közben.
A kiállított mobilház legfőbb érdekessége a rétegrend, mely a szokványos mobil épületektől teljesen eltérően nem 50 mm-es, hanem 350 mm-es szigeteléssel lett ellátva, ami gyakorlatilag passzív ház szigetelést jelent.

Megkezdtük a mai nappal a rendszámos felépítményre szerelt mobilházak gyártását, mely teljesen független lett az építési hatóságtól.

Bővebb információért hívjon a 06-20/777-51-77-es telefonszámon és kollégánk segít a kérdések megválaszolásában.

Screen shot 2010-11-17 at 1.59.01

Mobilházak bemutatása

Horizont® (Mobilházak) rövid bemutatása: A Horizont® építési mód egy könnyű acél-szerkezetes építési forma, melyet Kanadából 1997-ben vásárolt meg a magyarországi székhelyű Contactrade Kft.

A műegyetem szakértői segítségével a honosítás és minősítés 1998-ban megtörtént, majd ugyan ebben az évben az iso 9001-es minőségbiztosítási rendszer is bevezetésre került. 2002-től kezdve termelésünk évről-évre megduplázódott, így 2004-ben már 1000 tonna acélprofil került beépítésre.

Az acélszerkezet gyártását jelenleg a Kanadai gépsoron kívül több saját fejlesztésű, nagyteljesítményű automata megmunkáló géppel végezzük. Gyártó kapacitásunk akár napi 4-5 darab 100m2-es épület fal, tető és födémszerkezetének elkészítését is lehetővé teszi.

A rendszer lényege, hogy nem fából, hanem acélszerkezetből készül az épület statikai szerkezete. Így méretpontosan, környezetkímélően építhetőek családi házak, mobilházak, vagy akár 6-8 emeletes társasházak is. Az Európai Unióban bevezetésre került a környezetvédelmi zöldkártya. Itt hasonlóan a háztartási gépekhez meghatározzák az energiatakarékosságát az épületeknek. A+, A, B, C, D, E, F kategóriákat hoztak létre. Értelemszerűen a sor elején lévő a leg energiatakarékosabb. A modern téglaházak C minősítést , míg a Horizont® házak A+ besorolást kaptak. A Horizont® épület hőszigetelése U (k)=0,10-0,20 W/m2K között helyezkedik el, az alkalmazott minősített rétegrend függvényében. Egy Horizont® ház szigetelése akár háromszor is job lehet, mint egy modern téglaház szigetelése.

Az elmúlt 12 év alatt több mint 1000 darab különböző méretú épületet épült fel, melyben volt mobilház, nyaraló, családi ház, csarnok, irodaház, társasház is. Az egyik legkiemeltebb (mobil) referencia munka közé tartozik az Exon Olajtársaság részére az Orosz Sahalin szigeteken felépített 4000 m2-es irodaház, melyet Magyarországon panelizáltunk, majd konténerekkel szállítottak a több ezer km-es távolságra. A dolog érdekessége az, hogy ez egy mobil épület, mivel a nagy fagy, és a földrengések miatt nem lehetett fix beton alapozást készíteni. A helyszínen 200km/h szél, állandó földrengések, valamint -35Celsius fokos hőmérséklet mellett kell az épületnek helytállnia. Az elmúlt években Afrikában, több száz mobil épületünk épült fel az ATCO Europe Ltd.-vel közösen.

Cégünk különös figyelmet fordít az energiatakarékosságra, környezetvédelemre, ezért a jó hőszigetelés mellett házaink nagy része megújuló geotermikus energiával üzemel.

A Horizont® Mobilházak korlátlan alaprajzi megvalósításban kivitelezhetőek. Nincs alaprajzi, homlokzati megkötöttség. Teljesen szabadon megválasztható a burkolatok, felületek, vakolatok, tetőfedés színe és anyaga. Épületeinket szerelt falburkolattal, vagy akár hagyományos dryvit vakolattal is elkészíthetjük. A tető fedése lehet zsindely, vagy tetőcserép is.

A Horizont® mobilházakat nem lehet összehasonlítani más mobilházakkal, mivel a gyártók 99%-a 5 cm-es szendvicspanelből készíti a falakat, míg a Horizont® Mobilház hőszigetelése minimum 20 cm!!!

A Horizont® Mobilház hőszigetelése kétszer jobb mint egy téglaház és négyszer jobb, mint egy más cég által készített mobilház.

 • Az alvázszerkezet melegen hengerelt szerkezettel készül 4 darab rejtett emelési pont kialakítással. Mozgatása daruzással egy segédkerettel történhet.
 • Az épület vázszerkezete horganyzott Horizont C és U profilokból készül.
 • Tetőfedés zsindely, vagy mediterrán cserép
 • Az épület gépészeti szerelése a falakban rejtetten történik.
 • A villanyszerelés dupla szigetelésű kábelekkel történik. A villamos szerelvények Prodax típusúak. A világítás ledes rendszerű, mely rendkívül energiatakarékos. –
 • A csaptelepek Olasz gyártmányúak 100 év garanciával! –
 • A zuhanytálca akril anyagból készül. –
 • A belső burkolatok 11€/m2 áron lettek kalkulálva. –
 • A nyílászáróink 5 légkamrás Aluplast 7000 profilból készülnek, az üvegezés fokozottan szigetelt, argon gázzal töltött.
 • Mobilházaink fűtése és hűtése megoldható split klímával, vagy több darab esetén geotermikus energiával, falfűtéssel. –
 • Az épület szigetelése Rockwool kőzetgyapot, melynek olvadáspontja 1000 Celsius fok, így tűzgátló és rendkívül jó hőszigetelő.

A mobilházakra 30 év szerkezeti garanciát adunk.

Falszerkezet bemutatása:

Rétegrend kívülről, befelé haladva:

 • Vékonyvakolat vagy szerelt burkolat
 • hőszigetelés: 100 mm
 • OSB lap 12 mm.
 • Horizont® acélszerkezet 100mm (150mm.) közötte 100mm kőzetgyapot (150mm.)
 • párazáró folia
 • gipszkarton 12 mm

Horizont mobilházak árai

A Horizont® mobilházak korlátlan belső alaprajzi elképzeléssel megvalósíthatóak. 
Alap külső méreteink: 5×3, 6×3, 8×3, 10×3, 12×3, 8x4méter
A mobilházak egymás mellé korlátlanul illeszthetőek, így akár több száz négyzetméteres épülettömbök kialakíthatóak, igény esetén akár 2 szintes megoldás is kivitelezhető.
A Horizont® mobilházak hőszigetelése az egész világon egyedülállóak, ami abból adódik, hogy a mi épületeink nem egy 5-6 cm-es szendvicspanelből vannak összeállítva.
A mi általunk gyártott mobil épületek hőszigetelési vastagsága: 15 cm, ami a modern téglaházaknál kétszer jobb.
Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a Horizont® Makész védjegyes, ÉME engedélyes és ISO minősítéssel rendelkező könnyűszerkezetes készház profiljainkból építünk. A készházaink hőszigetelése akár négyszeres szigetelésű is lehet egy modern téglaházhoz képest.

A mobilházaink ára a felszereltség függvényében változó. 
Épületeinket fűtéssel, klímával is megrendelheti.

A típustervek menüpont alatt megtalálható egy-egy épületünk eladási ára.

 

Készház építése 190. 000 FT/m2 áron 2 hónap alatt.

Kulcsrakész 100m2-es családi ház építése mindössze 19 millió forintért.

Az ár tartalmazza az Áfát és a teljes kulcsrakész állapotot, valamint ajándék konyhabútort is.

 • A Horizont® kiemelten energiatakarékos családi házat cégünk mindössze 2 hónap alatt kulcsrakész állapotra elkészíti Önnek.
 • A Horizont® készház hőszigetelési értéke háromszor jobb, mint egy 38cm-es tégla épület, A + energiaosztályba tartozik.
 • A Horizont® kiemelten energiatakarékos készházak ÉME, ISO, Makész védjeggyel rendelkeznek.
 • Korlátlan tervezői szabadság, minden megkötöttség nélkül, amit Ön megálmodik, mi megtervezzük és felépítjük.
 • Fix, garantált, előre kialkudott áron építjük fel családi házát, Önt nem érinthetik az építőanyag áremelések, mert mi árgaranciát adunk.
 • Önnek nem kell az építés közben idegeskednie, anyagok után rohangálnia, munkákat leszervezni, mert mindezt egy kézben mi elvégezzük Ön helyett.

Mit kell Önnek tennie?

 • A kapcsolat menüben, (itt) írjon részünkre, adja meg elérhetőségét és mi 1 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 • Ezt követően egy Önnek alkalmas időpontban be kell fáradnia a Budapesti irodánkba (mely a Gubacsi u. 47. szám alatt található) ahol kollégánk bemutatja Önnek az építési rendszerünket élőben. Megtekintheti a bemutatótermünkben a különböző Horizont® fal, födém és tetőszerkezeteket, ezenkívül be tudjuk mutatni, hogy hogyan zajlik az épület szerkezetének szerelése gyártó üzemünkben.

Mi történik ezután?

 • Ha rendelkezik tervekkel, akkor az első találkozás előtt (itt) elküldheti részünkre, hogy az előzetes árkalkulációt elkészíthessük.
 • Ha nem rendelkezik tervekkel, abban az esetben felkészült tervezőnk megtekinti a telket, egyeztet az építési hatósággal, majd az Ön igényeinek figyelembevételével pár nap alatt elkészít több beépítési javaslatot, alaprajzot és homlokzati rajzot. Ha a végleges rajzok elkészülnek, kollégánk a hatóságoknál eljárva engedélyezteti az épületet. Tervezőink a pénzügyi lehetőségeit is figyelembe veszik az épület tervezésekor, így minden tekintetben egyedi Önnek szóló rajz fog készülni.
 • A tervezési fázisban kialkudott ár alapján elkészítjük a szerződést, majd a jogerős építési engedély birtokában legyártjuk a gyártmánytervek alapján az Horizont® épület fal, tető és födémszerkezetét.
 • A legyártott Horizont® acélszerkezeti elemekből üzemünkben előszereljük a falakat és a tetőszerkezetet, majd a helyszínre szállítjuk.
 • Az időközben cégünk által elkészített fogadószintre felépítjük az épületet, mely egy átlagos családi ház esetében 2 hónapot vesz igénybe.

Mikor költözhetek az első találkozástól számítottan?

 • Amennyiben tervekkel, engedéllyel rendelkezik, akkor akár 60 napon belül.
 • Amennyiben mi készítjük a terveket és az engedélyeztetést is cégünk intézi, akár 100 napon belül.