Mobilház ajánlatainkMobilház típustervek

Tenerife modul mobilház galériával

A magyar piacon egyedülálló minőségben gyártunk mobilházakat, melyek vázszerkezete tűzi horganyzott acélszerkezetből készül.

Legújabb modern moduláris mobilházunk a Tenerife nevet kapta. Igazi érdekessége, hogy a daruzható, szállítható mobil otthon hatalmas belmagassággal készül és így egy kis alvó galéria is kialakításra került benne.

Ez az épület két főnek állandó lakhatás céljáró kiváló modern otthont biztosít, de nyaralóként akár 5-6 személy is kényelmesen tudja használni.

Tenerife PuzzleHome moduláris mobilház
Tenerife PuzzleHome moduláris mobilház
Tenerife mobilházunk alvó galéria képe

A Tenerife mobil otthonunk több fajta külső burkolattal készülhet, így faburkolat, vakolt felület, fémburkolat közül is lehetséges választani.

Tenerife mobilházunk acél váz szerkezetkész állapotban 2020. júliustól 4 millió forintos nettó összegtől elérhető, míg félkészen 11,99 millió forintos nettó áron adjuk át.

Külföldi és magyar vállalkozások akár nettó áron is megvásárolhatják. Magánszemélyek számára az adott ország ÁFA szabályai alapján kerül kiszámlázásra a mobilház, így 2020-ban ez Magyarországon plusz 27% költséget jelent.

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close