Rólunk

A Kp Sales House Kft 2020-ban 7 éves múltra tekint vissza, bár az itt dolgozó vezetők és alkalmazottak közel 20 éves készház építési tapasztalattal rendelkeznek.

Cégünk az építőipari palettán ritkaság számba tartozik, hiszen a családi ház építés területén ISO minősítést szerzett, valamint „AA” kategóriás pénzügyi minősítéssel rendelkezik, mely rendkívül ritka az építőipari cégek között, hiszen az összes magyar cég 1,75%-a jogosult erre az elismerésre.

Cégünk folyamatosan fejleszt, így 2020-ban beszerzésre került két darab nagykapacitású acélgyártó gép, mely automatikus CNC vezérléssel rendelkezik és napi szinten akár 3-4 családi ház, vagy 10 mobilház acél vázszerkezetét képes előállítani. Vállalkozásunk két polisztirol gyártó üzemet is működtet, mellette készház összeszerelő gyárat valósít meg 2020. év végére, mely lehetővé teszi, hogy a családi házakat a gyárban állítsa elő egészen a burkolás és festési munkálatokig és a kivitelezés helyszínén már csak a daruzás, közműrákötések maradjanak megoldandó feladatként, így sokkal jobb minőséget és gyártási sebességet érünk el.

A Kp Sales House Kft-ről bővebben itt olvashat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to top button
Close
Close