Mobilház hírek

Mobilház, mint mini luxus családiház

Mobilházat szeretne, de unja a szokásos formákat, akkor itt a lehetőség, hogy szabadon engedje a fantáziáját mind a formák, mind a beépített anyagválasztás tekintetében.

A mobilházak lehetnek modernek és divatosak, sőt ha gondosan odafigyelünk a tervezésnél a funkciók kialakítására, akkor egy 50 nm-es épüeltbe is mindent megtudunk kapni amit akár egy 100 nm-es ház nyújthatna csak számunkra hagyományos módon építve.

Miről is beszélünk? Azt a képekből Ön is meg fogja érteni. Egy biztos, hogy aki mobilházat vásárol, az nem azért teszi, mert a panel tetejére akarja a városközpontban elhelyezni azt. Helyette irány a hétvégi telek, a természet, a vízpart, vagy a hegyoldal, a madárcsicsergés jó levegővel egybekötve.

Keressen bennünket a 06-20/444-44-24-es telefonszámunkon és megvalósítjuk legmaerészebb álmait a családi ház vagy a mobilházépítés tekintetében.

modern-mobilhaz3

modern-mobilhaz

full-extra-mobilhome

luxus mobilhaz

modern-mobilhome

mobilhome-furdo

mobilhome park

Címkék

Hozzászólások

  1. Nagyon tetszenek ezek a mobilházak, de (laikusan) úgy láttam hogy az aljába csak polisztirol szigetelés megy. Nem kezdik meg a rágcsálók, ill. nem fog felvizesedni? Tudnak- e ezektől a típustervektől eltérő méreteket gyártani?
    Üdv. Végh Norbert

  2. Szerintem is nagyon jól néznek ki.Egyébként nem kerülnek többe mint az átlag panelházak.
    Ha lenne pénzem tuti ilyet vennék.Az első kép ahol a ház alatt el lehet menni az nekem nagyon tetszett,de a második kép is nagyon kemény.Gondolom mind a kettő ugyan ott van.Nagyon szerencsés az aki ott lakik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close