Horizont mobilházak árai

A Horizont® mobilházak korlátlan belső alaprajzi elképzeléssel megvalósíthatóak. 
Alap külső méreteink: 5×3, 6×3, 8×3, 10×3, 12×3, 8x4méter
A mobilházak egymás mellé korlátlanul illeszthetőek, így akár több száz négyzetméteres épülettömbök kialakíthatóak, igény esetén akár 2 szintes megoldás is kivitelezhető.
A Horizont® mobilházak hőszigetelése az egész világon egyedülállóak, ami abból adódik, hogy a mi épületeink nem egy 5-6 cm-es szendvicspanelből vannak összeállítva.
A mi általunk gyártott mobil épületek hőszigetelési vastagsága: 15 cm, ami a modern téglaházaknál kétszer jobb.
Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a Horizont® Makész védjegyes, ÉME engedélyes és ISO minősítéssel rendelkező könnyűszerkezetes készház profiljainkból építünk. A készházaink hőszigetelése akár négyszeres szigetelésű is lehet egy modern téglaházhoz képest.

A mobilházaink ára a felszereltség függvényében változó. 
Épületeinket fűtéssel, klímával is megrendelheti.

A típustervek menüpont alatt megtalálható egy-egy épületünk eladási ára.

 

2 thoughts on “Horizont mobilházak árai

 1. Tisztelt Címzett!

  Nagyon tetszik nekem a mobilházas megoldás otthon céljából. A leginkább az fogott meg, hogy építési engedély nem szükséges hozzá. Ugyanis én egy olyan helyre szeretnék ilyen típusú építményt, ahova nem adnak építési engedélyt.
  Részletesebben: Én Esztergomban lakom és az Esztergom határán lévő Vaskapu hegyre szeretnék egy mobilházat. Esztergomban magassági korlátozás van az építkezésre, a Balti tengerszintje felett maximum 180m-es magasságig engedik az építkezést. Az általam kinézett telek 240m-en van. Elmentem a helyi építési hatósághoz, hogy rákérdezzek a mobilházra mint megoldás, de azt mondták, hogy ha betoncölöpökön áll az épült továbbá be van vezetve a villany és a víz az onnantól nem minősül mobilháznak, így engedélyköteles, amit pedig nem adnak az adott helyen.
  A kérdésem az lenne, hogy erre milyen opcionális megoldást tudnának erre a helyzetre? (Ha létezik egyáltalán.) Amennyiben sikerül megoldani ezt a kérdést akkor onnantól szeretnél önökkel beszélni a továbbiakban egy mobilház építtetéséről.
  A választ előre is köszönöm!

  Üdv:
  Barcsik Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük