FordítandóMobilház típustervek

Mobilház „Pula” típusterv 24m2

A Pula mobilházunk egy 24m²-es egyszobás, konyhás, fürdőszobás lakás, mely akár 4 fő részére is kellemes nyaralást biztosít, vagy 2 fő folyamatos lakáscéljára alkalmas.

Igény esetén a belső elrendezés módosítható.

Általánosságban elmondható, hogy egy-egy országban a mobilházat ingóságként kezelik, mivel nem fix alapozású épületről van szó. Így nem kell építési engedély az országok 95%-ában.
Mielőtt vásárolni szeretne, kérjük vegye fel az adott helyen az építési hatósággal a kapcsolatot. Magyarországon azt, hogy mi, hol építhető, az OTÉK határozza meg.
Horvátországba például ha van kereke a mobilháznak, akkor telepíthető építési engedély nélkül. Magyarországi jogi szabályozásért kattintson IDE.

A Horizont mobilház külső hőszigetelése: 15cm, mely a piacon egyedülálló. A Horizont mobilházak hőszigetelése kétszer jobb, mint egy modern téglaház szigetelése. Versenytársaink 5 cm hőszigetelést helyeznek el a külső falakban.

Mobilház árajánlat

Az árajánlatban szereplő árak tartalmazzák a mobilház alvázszerkezetét, padlóhőszigetelését, fal, tetőszerkezetét, tetőfedését zsindely, vagy cserépfedéssel, külső dryvit (10 cm polisztirol szigeteléssel)vakolatot, külső-belső hő és hangszigetelést 10 cm-es Rockwool 1000 Celsius fokig hőálló hőszigeteléssel, ami az esetleges tűz esetén tűzgátló. Tartalmazza továbbá: a belső burkolatokat a fürdőben 3000 Ft/m2, villanyszerelést, szennyvíz és vízkiépítést, zuhanykiépítést.

Áraink a bútorozás költségét nem tartalmazzák.

A mobilház áraink Budapest és 50 km-es körzetében tartalmazzák a helyszínre szállításköltségét!

Címkék

Hozzászólások

 1. Ez a terv kicsi,és aranyos,de sajnos,itt nincs nappali rész,javaslat kisebb fürdő elforgatva mögé a konyha,így talán marad hely egy nappali ülőgarbitúrának

 2. Kedves Róbert!

  Örömmel vesszük az ötleteket.

  Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az elérhetőségünk egyikén.
  Tisztelettel:
  Barna Mónika

 3. Tisztelt Uram van_e bemutató hazuk itt magyarország teruleten a 24 négyzetméteres bol ,elérhetöséget szeretnek kérni. Tisztelettel kiss judit

 4. Kedves Judit!
  Igen van bemutató épületünk. Küldünk hétfőn kapcsolati mailt és ha meg tetszik adni az elérhetősét, akkor tudunk egyeztetni a részletekről.
  Tisztelettel:
  Kp Sales House Kft

 5. Jó napot kívánok!
  Érdeklődni szeretnék egy 30 nm-es házat lapostetövel.
  Milyen lehetőséget tudnak ajánlani árajánlattalm
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close